Åpne profilmenyen nederst i sidefeltet, klikk på Settings og deretter Account.
Oppdater profilen din
Åpne Settings og deretter Account. Her kan du bytte profilbilde og oppdatere navnet ditt, hva du bruker Incredible til, nettstedet til firmaet ditt og LinkedIn-profilen din. Endringene lagres automatisk mens du skriver.
Tilbakestill passordet
Hvis du bruker e-post og passord, klikker du på Glemt passordet? på innloggingsskjermen og følger instruksjonene. Hvis du registrerte deg med Google, finnes det ikke noe passord å tilbakestille. Klikk på Fortsett med Google for å logge inn.
Logget inn med e-post og passord? Da kan du også endre passordet under Settings og deretter Account: Klikk på Change password.
Logg ut
Åpne Settings og deretter Account, rull ned og klikk på Sign out. Du kan logge inn igjen når som helst.
Slett kontoen din
Åpne Settings og deretter Account, og rull ned til Delete account. Når du sletter kontoen, slettes kontoen og alt innholdet i den.
Se omvisningen på nytt
Åpne Settings og deretter Account, og klikk på Replay ved siden av Replay the tour for å se velkomstvisningen til Incredible en gang til.
Trenger du hjelp?
Hvis du ikke får logget inn eller trenger hjelp med kontoen din, kan du kontakte oss.
Relaterte guider
- Fakturering og forbruk: abonnementet ditt, og hvor mye av det du har brukt
- Innstillinger: hvor alle de andre innstillingene ligger, og hva de gjør


