Avaa profiilivalikko sivupalkin alareunasta, klikkaa Settings ja sitten Account.
Päivitä profiilisi
Avaa Settings ja sitten Account. Täällä voit vaihtaa profiilikuvasi ja päivittää nimesi, sen, mihin käytät Incredibleä, yrityksesi verkkosivuston ja LinkedIn-profiilisi. Muutokset tallentuvat automaattisesti sitä mukaa kuin kirjoitat.
Palauta salasanasi
Jos kirjaudut sähköpostilla ja salasanalla, klikkaa kirjautumisnäkymässä Unohditko salasanan? ja seuraa ohjeita. Jos rekisteröidyit Google-tilillä, palautettavaa salasanaa ei ole. Kirjaudu sisään klikkaamalla Jatka Googlella.
Kirjauduitko sähköpostilla ja salasanalla? Voit vaihtaa salasanan myös kohdassa Settings ja sitten Account: klikkaa Change password.
Kirjaudu ulos
Avaa Settings ja sitten Account, vieritä alas ja klikkaa Sign out. Voit kirjautua takaisin sisään milloin tahansa.
Poista tilisi
Avaa Settings ja sitten Account ja vieritä kohtaan Delete account. Tilin poistaminen pyyhkii pois tilisi ja sen sisällön.
Katso esittely uudelleen
Avaa Settings ja sitten Account ja klikkaa Replay kohdan Replay the tour vieressä, niin näet Incrediblen tervetuloesittelyn uudelleen.
Tarvitsetko apua?
Jos et pääse kirjautumaan tai tarvitset apua tilisi kanssa, ota meihin yhteyttä.
Aiheeseen liittyvät oppaat
- Laskutus ja käyttö: tilauksesi ja kuinka paljon siitä olet käyttänyt
- Asetukset: missä kaikki muut asetukset ovat ja mitä ne tekevät


