Åbn din profilmenu nederst i sidepanelet, klik på Settings og derefter på Account.
Opdatér din profil
Åbn Settings og derefter Account. Her kan du skifte dit profilbillede og opdatere dit navn, hvad du bruger Incredible til, din virksomheds website og din LinkedIn-profil. Dine ændringer gemmes automatisk, mens du skriver.
Nulstil din adgangskode
Hvis du bruger mail og adgangskode, så klik på Glemt adgangskode? på login-skærmen, og følg vejledningen. Hvis du har oprettet dig med Google, er der ingen adgangskode at nulstille. Klik på Fortsæt med Google for at logge ind.
Er du logget ind med mail og adgangskode? Så kan du også ændre den under Settings og derefter Account: klik på Change password.
Log ud
Åbn Settings og derefter Account, rul ned, og klik på Sign out. Du kan logge ind igen når som helst.
Slet din konto
Åbn Settings og derefter Account, og rul ned til Delete account. Sletter du din konto, bliver kontoen og dens indhold slettet.
Se rundvisningen igen
Åbn Settings og derefter Account, og klik på Replay ved siden af Replay the tour for at se Incredibles velkomstshow igen.
Brug for hjælp?
Hvis du ikke kan logge ind eller har brug for hjælp med din konto, så kontakt os.
Relaterede guides
- Fakturering og forbrug: dit abonnement, og hvor meget af det du har brugt
- Indstillinger: hvor alle de andre indstillinger er, og hvad de gør


